Rädd för att dö. Rädd för att leva.

Tusen tankar och idéer fyller mig med energi och glädje varje dag. Det kan vara allt från små saker om hur jag vill spendera mina sommardagar tillsammans med mina underbara vänner till planen om hur jag ska rädda världen. Men lika snabbt som de kommer så stoppas jag av något som för mig är helt obegripligt dumt. Det är samhället jag lever i som hindrar mig från att drömma och den som påstår sig vara min vän som är fylld med avundsjuka som skapat en nedbruten själ som aldrig vågar ta steget. Jag är bättre än så.

Så till samhället jag lever i och till dig som en gång var min vän..jag bryter mig loss.

The Day

Att räkna ner dagarna i vad som känns som en evighet. Men snart är jag hemma. 12 kvar..

Fuck forever

Känslokall är ett ord som passar ganska bra dagar som dessa. Dessvärre så har det blivit alldeles för många av dessa den senaste tiden. Att vara medveten om att man beter sig som skit men inte har orken att rannsaka sig själv och göra ngt åt det.

Everlasting memories

En helt galet underbar helg med staben på Öland är över och alla är helt lyriska över hur bra allt blev. Underbara vänner, skvaller, gó mat och galet festande har gjort att leendet är fastklistrat på läpparna.
På torsdag drar SM i Ekonomi igång och förväntningarna är skyhöga. Jag kan omöjligt vara mer stolt över vad projektgruppen har presterat och att få stå som värdförening till SERO´s största event under året är helt fantastiskt! Jag är övertygad om att det kommer bli det bästa SM:et någonsin och det är jag inte ensam om. Publiseringen på sociala medier har varit enbart positiv och alla är så grymt taggade på vad som kommer vara den bästa konferensen av alla!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se