Be The Change

Nu händer det grejer! ESS är i full gång med rekryteringen till utskotten, projektgruppen till SM-ekonomi 2012 och Examenceremonin 2012. Varför inte engagera sig och krydda cv:et ytterligare? Klicka här för att komma i kontakt med oss.



Today´s workout


Sunny Delights


Lost In The World

♥ Thailand ♥ Tjeckien ♥ Grekland ♥ Danmark ♥ Norge ♥ Turkiet ♥ Frankrike ♥ Malaysia ♥ England ♥ Australien ♥

När jag hittar ett resmål som jag fastnar för så vill jag bara åka tillbaka om och om igen. Men istället för att göra som innan och köra på de säkra korten på utlandssemestern så har jag lovat mig själv att 2012 ska bestå av enbart nya resmål. Planerna om att åka tillbaka till Oz, Malaysia och Thailand finns där, men det nya året kommer bjuda på minst ett nytt land att lägga till i listan. Spikat Sofie?! Den är inte lång, min lilla lista, men jag jobbar på den.

 

 

  
Bilder från Kreta, Grekland 2011


Stillness Of The Mind

Helgen har varit helt fri från plugg, ngt som jag kommer ångra imorgon..Tre föreläsningar väntar denna veckan och allt för mkt läsning. Finansiering, redovisning och analys. Tenta om två veckor. Yey me


Rise, please rise


Om bara graderna kan stiga en, två eller kanske 15(!)°C?


Sales assistant

Sitter och skriver ihop ett CV som ska matcha det jobb jag söker till sommaren. Men hur svårt är det inte?! Och det personliga brevet ska vi inte tala om.
Innan jag började på universitetet hade jag knappt gått på någon arbetsintervju alls, alla jobb har jag fått genom kontakter. Men kan man någonsin vänja sig vid de rutiner som arbetssökandet och intervjuer innebär? Jobbsökandet har iaf börjat. Jag hoppas kunna utvecklas ytterligare under sommaren och söker därför ett jobb som passar till min utbildning. Fingers crossed.


All that I´m asking for



This week´s workout


Thrive

Träningsvärken efter ATC och spinningen i förrgår sitter fortfarande i, trots mina tappra försök att simma bort stelheten igårkväll. Att vakna upp med halsont gjorde inte direkt saken bättre, så jag har intagit soffan och ska spendera hela kvällen här. Gladiatorerna kollar väl alla studenter på en lördagkväll som denna?!

Knappt bitter.

Like Bullets




If you´re gonna be dumb, you gotta be tough

Jag har stirrat mig blind på en hemtenta i över två veckors tid och inte förstått hur svaret på frågan kunde vara otillräckligt - "Fråga ett är obesvarad". Obesvarad?!! Inte ens M. Solomon eller P. Underhill själv skulle ha besvarat fråga 1 bättre!

Ett samtal till kursansvarige och det bittra konstaterandet finns där. Blankt. Obefintligt. TOMT! Jag kuggade min första tenta för att jag skickat in fel dokument till deadline. Bra Sara.


Long Way Home

  


After Tonight

Ångesten som kommer när man inser att man bara har fått gjort hälften av det man borde ha gjort under dagen. Imorgon ska jag vara bättre, mer effektiv och motiverad.
- Det dagliga citatet.


Shelter



Bustiern vill jag sååå gärna ha till mina höga slitna jeansshorts i sommar! Men toppen är redan på väg:)


Sweat is fat crying

Morgonträning tillsammans med Julle. Stepped out of the comfort zone och testade två nya pass som har kommit upp på Actics schema för våren. ATC och Easy Spinning. Efter 45 minuters cirkelträning var illamåendet ett faktum och spinningpasset som väntade kändes som döden. Men vi gjorde det! Dagens träning avklarad, imorgon blir det simning.



I lurarna → STHLM 03:14


River en vacker dröm

Föreläsning om koncernredovisning, utvärderingsmöte med IK och generalerna, träning Body Balance och Abs, underbart sällskap på studentpuben av Maja, Emma och Julia och två goa matcher som avslutning på kvällen. Behöver jag säga att det har varit en bra dag?

Memory, don´t you go die on me

Bon Iver by loweskog


Sunshine






Underbara skapelser som har tagit plats i sommargarderoben.


Avicii-Levels

Tjugohundraelva bjöd på Johnossi, WTAI (Coldplay, The Ark, Glas Vegas..), Hoffmaestro och Sensation White. Kriterierna för ett bra 2012 byggs upp allt eftersom artisternas spelningar bokas in. För att få det svart på vitt så ska biljetterna till Avicii hämtas ut idag.


Gimme Tvice

Att få gå på bal vid studenten 08 kändes som en "once in a lifetime". Det faktum att det redan är två till inbokade i år känns så sjukt kul! SM i Ekonomi på Kalmar Slott och Finsittning under höstintroduktionen, ATT jag längtar!

Denna underbara skapelse nedan hade jag tänkt dansa omkring i. Beslutsångesten skriker dock: Vit, marin eller vinröd??


Into the Night

Styrelsemöte från 17-20.30. Tuffa timmar, men oj så roliga! Deltävlingen i SM-Ekonomi behöver en projektgrupp som ska rekryteras i dagarna, utskotten inom marknadsföring, näringsliv och utbildning ska tillsättas och projektgruppen till examenceremonin ska börja marknadsföras. Det är många bollar i luften i ESS.

Lucky Now

Få saker i livet kan få mig att känna sådan enorm frihet. Sanden, vattnet, lugnet i horisonten. Oh I´m deep;) För tillfället får jag nöja mig med vattnet. Dags att ta några simtag innan mötet.


Runners

Efter dagens styrelsemöte så möter Sofie upp mig på Actic. Dags att få rutin i vardagen.


Islands and Shores

Som alltid så har beslutsångesten resulterat i att jag ger vika och beställer alla istället för en eller två. Jaha, dags att hålla tummar och tår för att de inte är lika fina irl.


Playlist-Hatkärlek

Hatkärlek by Felizia Uggla


Kalmar ESS

Sara - Ekonomiansvarig i Kalmar ESS, det är jag det. Hur det här gick till är ett stort frågetecken, men jag vet att jag har min underbart fina syster att tacka. Du är min inspiration♥

Kalmar ESS är en förening för Kalmars Ekonomistuderandes Sällskap som håller till på Linnéuniversitetet här i Kalmar. Själv läser jag andra året på programmet Detaljhandel och Servicemanagement som det så fint heter. Handelsekonom kan man också kalla det. Helt otippat så kan arbetet i styrelsen vara en av de bästa sakerna som hänt mig. Inte bara för att jag har chansen att särskilja mig från de tusentals elever som läser eller har läst sig till en ekonom-kandidat examen, utan för att jag älskar allt vad arbetet innebär! Jag får en chans att sätta mina teoretiska kunskaper i praktiken, jag får vara med och ta del av introduktionen som ESS anordnar varje år och jag får träffa tusentals studenter runt om i Sverige som har samma intressen och ambitioner i livet.


Somebody that I used to know

Efter fem år känns det rätt att börja om och göra rätt. Det här är jag, blottad för den som förmår sig att ta del av de ord som jag så småningom kommer skriva ner.


Turn the tide


Nya tankar, nya drömmar, ny blogg. Dela det med mig.


Caps

Introschemat bjöd igår på caps på studentpuben tillsammans med esn-nollorna. Öl, trevligt sällskap och en obefintligt träffsäkerhet resulterade i att kvällen spårade. Wähheey.

Kom ikapp i livet

Nollningsvecka och det är fullt ös! Yeeees:D

Måndagen började med inspring och presentation av ESS-styrelsen, biljettförsäljning, möte på banken och sittning. Wawawiwa! BÄSTA sittningen hittills!! Började kvällen med förfest hos Victoria, sen vidare till Palace för att välkomna nollorna. Resultatet av flera veckors planering och ett lagom taggat gäng generaler, IK och styrelsemedlemmar bler urladdning x 100! Fy fan vad kul vi hade! Från början till slut. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när fejknollorna avslöjade sig, när Hawa kläcker ur sig " Jag sk va nykater på spritsittningen", eller när vårt lilla spex urartade och resulterade i en allt för avklädd Cissi. Jag älskar det här! Ahhhh:D:D:D:D

Bra start på veckan. Bra start på styrelseåret.

Att ESSa

Den här bloggen går ju i ide jämnt och ständigt, men hey, just idag känner jag för att kladda ner lite. Har spenderat dagen med slutseminarie i Uppsats och Metod, sen genomgång på ESS-grejer och overallpimpning. Spenderat 14 underbara timmar så skolan idag. Det "värsta" är nästan att erkänna att dt är så sjukt j*vla kul hela tiden!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se