I´m Already There

Den där klumpen i magen som beror på ångesten över att jag kanske inte får min lägenhet uthyrd i sommar är stor! Jag vill INTE betala boende här i Kalmar samtidigt som jag befinner mig på västkusten. För hem till Halmstad ska jag. Så samtalen tvärs över landet till föräldrarna angående vad som kan tänkas vara rimligt att ta för en nyrenoverad 45m2 lägenhet är många och långa. Det är ju fler studenter i den här lilla hålan som vill åka hem i sommar och därför hyr ut sina lägenheter.

Men jag lägger upp en annons på blocket, medveten om att jag kanske får gå ner en tusing i hyra om ingen nappar. Trettio minuter senare är det klart, första titten är inbokad och den där klumpen i magen är liite mindre. Lättad.

 


Johanna Lundberg

I sju år har jag känt denna underbara människa och jag kan inte föreställa mig ett liv utan henne♥


One step forward, two steps back.

Att vakna upp med rörlighet som ett 90-årig gammal tant får en att undra vad fan det är frågan om. Jag har klarat mig en hel vinter utan några större smärtor. Rygg, axlar, höfter, nacke..kroppsdelarna har varit snälla mot mig. Men de senaste dagarna har varit ett rent HELVETE! Att kvida av smärta när man ska lyfta ett mjölkpaket hör väl inte till vardagen när man är 22 år gammal?!?!?


Lalalalala, it goes around the world

Istället för att tentaplugga, som jag så innerligt skulle behöva göra, så har jag jobbat vidare lite med min kära lägenhet. Byrån är nästan färdigmålad, nästan alla förstoringar är uppe på väggen och mysbelysning är överst på inköpslistan. En promenad och matlagning har jag också hunnit med. Allt för att slippa plugga.

Tentan i logistik är på måndag och jag kunde inte vara mer likgiltig. Skit också. En pojke ringde och gav mig ett försök till ett peptalk, men saken är att det får mig bara att fokusera ännu mindre på tentan. Ja, han har den effekten på mig. Daydreamin´, ohhh yes. Fin är han som ni kanske förstår.

Hope is when you realise there´s something out there for you too. Something better than this.

Tre underbara dagar med strålande sol! Hur bra är inte det?! Kalmar bjuder på 15 grader så den efterlängtade skinnpajjen är på, conversen sitter där dom ska och jag är underbart taggad på allt som världen slänger framför mig. Kliché? Who cares?? JAG ÄR GLAD!

There´s always something to accomplish

1,5 timmes pw, den dagliga dosen av plugg, IKEA shopping med Kristin, ännu mer plugg, bodypump och core..

Behöver jag säga att solen ger mig energi? Nu ska jag baka bullar:)

Made by you

Förutom punka på cykeln har de senaste dagarna bjudit på trött uppsatsskrivande, 14 timmars skoldagar och bokföringsåtgärder upp över öronen. Bitter much? Nej!:) Tänk vad ett samtal från en helt underbar person kan göra.


Burn that mother f*****!!

Zumba och en tur på bandet, vad kan gå fel? ALLT kan gå fel!! Utöver min obefintliga förmåga att vicka på höfter och faktiskt lyfta på fötterna och förflytta mig samtidigt så har vi ju också en kondition som är ett stort skämt.

Om jag är taggad? Ppfff...ja?


Mine to wear


re:stacks

Shopping från helgen i Sthlm. Känner mig grymt nöjd med mina inköp trots att det inte blev så många. En kjol, en sjal och smyckena som ni ser nedan. Men det planerar jag att ta igen illa kvickt, är sjukt sugen på en jacka från Hollies som jag har suktat efter ett bra tag nu. Kanske, kanske..400 nudelpaket är mycket för en fattig student. Ja ni läste rätt: 400 nudelpaket. Beräkningarna av kapitalförbrukning sker nu i sann studentanda.

 


It´s on

Spinning och core, en underbar kombo som gör att hoppet om en ökande muskelmassa stiger en aning.

Speechless

De där orden som jag ville skulle vara otillräckliga när helgen var över..ja, de tog slut sisådär en timme efter jag landat i Linköping. Att spendera dagar med bästa vännerna är en lyx som tyvärr inte inträffar så ofta, men ahhh vad bra det är när det väl händer!♥

Jag fick allt det där som jag längtat efter så länge och att låtsas att jag inte är bitter för att allt är över vore en stor fet lögn. Saker var bra, för bra, och nu känns det som att skola och en tom lägenhet stiger mig åt huvudet. Jag är inte mig själv, långt ifrån. Men jag jobbar på det och hoppas att en grym diciplin ska få mig att må en gnutta bättre, åtminstone mindre stressad över situationen.  


Selvage

Väskan är packad, jag har med mig allt annat än det jag kommer vilja ha på mig..japp, det är så vi fungerar vi tjejer. Gilla läget. Vanligtvis brukar det ta hela dagar att få klar sånt där, men idag har jag faktiskt hunnit trycka in träning, avbockat en massa på min "lilla" lista och tryckt i mig alldeles för mkt föda av diverse slag. Nu vill jag ha Linköping, en kram av bästa vännen, en puss av en pojke och en alldeles för underbar helg för att kunna sätta ord på. Klarar vi detta? För inte en enda av de här sakerna klarar jag mig utan.

Sense




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se