Show Me How You Do

Nio timmars jobb för Student Consulting och jag ligger utslagen i soffan. Men yaiiks så taggad man kan vara ändå!! Imorgon kväll går tåget mot Linköping och bästa vännen♥ På lördag bär det av upp mot huvudstaden och Avicii-spelning. Freakinnn´ amazing!!!


Do what you want to do

Träningen går upp och ner (mest ner) när dagarna är fullspäckade med to do:s. Men mån-ons ska jag hinna träna denna veckan innan det bär av till linköping för reunion av Halmstads skönaste gäng!! Igår var det pw, idag blir det spinning. Gödde!

Kontaktmannakonferens i Sthlm

Hemma efter en helt galen långhelg i Stockholm tillsammans med styrelsen och projektgruppen. Förväntningarna krossades när första föreläsaren hade hållt sin genomgång med temat entreprenörskap. Gåshud, nytändning och en jävligt lycklig tjej klev ut ur föreläsningssalen och nu är jag mer övertygad än någonsin om vad det är jag vill göra, men ännu bättre är att jag vet HUR jag ska göra!! Två i ESS-styrelsen har startat upp sitt företag idag, så utmaningen som Jesper kastade över oss är igång i allra högsta grad:D

Alla fyra dagar flöt på likadant. Underbara föreläsningar med allt från livsstilscoacher till rektorer, galna sittningar och grymma utbyten med studenter som har samma idéer och glöd! Hade jag vetat vad en konferens i denna klass innebar när jag började mitt första år på universitetet hade jag betalat för att kunna medverka på ALLA!


 


Stoned Soul Picnic

Springer runt och packar och panikar en aning. Konferens i Södertörn väntar tillsammans med projektgruppen för SM:et och resterande i styrelsen. Fyra dagar av föreläsningar, workshops, sittningar och nätverksskapande..KUL!:D

Lillasyster är fortfarande kvar, men resten av familjen åkte hem sent igårkväll. Underbara dagar med alldeles för lite plugg och mer av det lär det knappast bli i helgen. Skit också.

Morgonen har fr övrigt bjudit på underbara nyheter. En liten prinsessa har ploppat ut och Guetta är klar för Summerburst. Wahhhh:D

Be Who You Want To Be

Familjen kommer vilken minut som helst:D Lycklig tjej!

I övrigt så har det varit full rulle hela dagen. Jag har svept över hela lägenheten, dammsugat upp varenda lite dammtuss, lagat mat, vikt tvätt, ringt samtal, tränat både spinning och core, handlat och bakat. Det roligaste har jag sparat till sist såklart...PLUGG..

Partouze

Den där träningen lockar inte alls idag. Knäna knakar sådär lagom skönt, så ngn löpning på bandet blir det minsann inte. Kanske ct? Eller simning? Skiiiit. Ge mot en dos av motivation tack!

Update: En helgó spellista på spotify fungerar också. Nu kör vi!

Somebody That I Used To Know



Wake Up To Me

Det var tidig uppstigning idag. Intervjun i Växjö med Student Consulting stod på schemat kl.10, så det var bara att kravla sig ur sängen imorse. Tidigt, alldeles för tidigt. Väl framme i Växjö gick intervjun som smort. Fyrtiofem minuter avslutades med ett "Du ligger bra till!" så jag håller alla tummar och tår för att det går vägen. En av tre på hundrafyra sökande känns awsome!

Efter intervjun var det gasen i botten tillbaka till Kalmar för kursstart i Logisitk 7,5 hp, varvat med projektgruppsmöte. Sen en gó avslutning med bodypump med bullen. Bra dag.


Holding Back The Years

Såna här har jag och bullen mumsat på ikväll framför tvn. Det har blivit några stycken de senaste dagarna. Så tack vare min eminenta bagare till lillasyster så kommer jag rulla fram inom kort..



Jonna

Världens finaste lillasyster fyller 16 år idag! ♥ Älskar dig ♥


Do you

Inflyttningsfest hos storasyster och vi taggar tusan här hemma. Sena som vanligt, men ja, vi är ju vi.

Valentine´s day

Sitter och lyssnar på Bon Iver och längtar tills vi får njuta av låtarna tillsammans igen. Vår musik, våra minnen.
Alla hjärtans dag har jag spenderat med lillasyster, vi låg och mös i sängen fram tills jag behövde åka på möte med SERO. Info-möte och peppning inför konferensen nästa vecka. det ska bli så underbart kul!
Efter mötet var avklarat så körde jag ner till Baronen och hämtade upp Elin som hade händerna fulla med shoppingpåsar. Japp, det är vår Elin! Med påsarna och (läs: mitt) kontokort i högsta hugg;) Efter shoppingrundan begav vi oss hemåt för att snabbt byta om inför Zumba-passet. Kul!:D Och nu har vi precis avnjutit god mat och Elin har öppnat sin present från pojkvännen.
Underbar dag, underbar syster och jag hade inte velat spendera den på ngt annat sätt♥

The Things We Owe

Efter spelningen igår låg jag och Elin i sängen och tittade på alla bilder, lyssnade på klippen och somnade till en film strax innan efter 04. Att börja dagen likadant, till filmer, skratt och god frukost innan träningen slår mkt. Det är helt underbart att ha familjen här och jag längtar tills de andra kommer på lördag!

Tentaångest- my ass! Jag har för mkt att vara glad och tacksam för. Tillfällen till omtenta finns det många av. Over & Out.


Ending Is Love

Takida-spelningen igår var helt underbart jävla magisk!! Jag har gått och laddat i flera månader och förväntningarna var galet höga. Men som alltid så lyckas grabbarna krossa dem och prestera så sjukt mkt bättre än så! Elin och jag stod och skrek ut texterna till alla låtar och fuckade ur till gitarristens underbara solon. Bättre än så blir det inte.


Silence Calls

Solen skiner ute och det är sådär härligt kallt, så istället för att sitta inne och göra ngt som jag verkligen borde göra (plugga!) så pinnar jag bort till Actic. Det är simtävling idag, men jag håller tummarna för att där inte ska vara för mkt folk.


Rock Your Body

Träningen gick som smort. Spenderade 40 minuter på bandet och 30 i gymmet tillsammans med övriga kämpar denna fredagskväll. Fokus mage, rygg, bål är ju lite av det jag gillar mest så det fick det bli idag. Förutom pinnarna då såklart, som fick slita några kilometer.

Imorgon är det all in på tentaplugget fram till två, sen ska jag träna lite mer och hämta upp lillasyster på tågstationen♥ 6 dagar ska jag få ha henne här, så det blir en massa mys, prat och roligheter. Vi börjar med Takidas spelning imorgon:D


Turn Me On



Ge mig vår!


Fight

Föreläsning, soffjäsning och liite plugg. Ska jag vara nöjd med dagen så får jag trampa bort till gymmet ngn timme!

The Body is Nothing But The Mind in Action

Jag älskar detta klippet! Nu: Core och bodypump.


Be Your Best

Avklarade precis en telefonintervju med företaget som jag hade skickat in mitt CV till. Det gick hur bra som helst, så nu är det en personlig intervju som väntar nästa vecka!:D

Innan intervjun så hade jag suttit och pluggat på mina anteckningar från CV-föreläsningen som Civilekonomerna höll i höstas. Föreläsningen gav väldigt många bra tips på hur man ska bygga upp sitt CV och personliga brev, men även hur man ska bete sig under en intervju och vilka frågor som är bra att ställa för att visa intresse. Mannen som höll i intervjun var hur trevlig och öppen som helst så jag kände mig väldigt bekväm med att fråga vad det var som gjorde att mitt CV utmärkte sig. Och håll i er! Mitt ideella engagemang!:D


You Make It Real

Träningsvärken efter bp-passet igår känns som in i ***!!! Skönt kvitto på en alltför otränad Sara. Men hey, jag gillar´t. Nästa projekt:P

Idag har det varit mindre effektivt, men jag lyckades ta mig till mötet med projektgruppen för deltävlingen. KUL! Älskar att människor vill engagera sig och ta del av det som händer. Tidsplanen är i princip lagd, jag ska lägga upp en budget så fort jag fått ihop allt underlag och sedan är det bara att köra.

Ett annat projekt som är på ingång är examenceremonin..Kalmarstudenter: Sök!


Breakeven

Jag är inte mitt bästa just nu. Det måste det blir ändring på. Så jag börjar med att sluta oroa mig för den tenta som troligtvis kommer förfölja mig under mina resterande dagar här på universtitetet. Att vara glad och spendera tiden med lagom mkt plugg och tid tillsammans med mina nära och kära som snart är påväg hit känns som prio ett just nu. Vad är väl en omtenta? eller två? eller tre?

Har du tänkt på att vi aldrig lyfter vår blick från marken?

Magknip, stress och sjuttonhundra saker som ska göras, men jag vill inte. Tankarna är någon helt annanstans.

Imorgon är en ny dag.

The Burning Heart Tour


Kalmar kan leverera när det gäller att ta in band till spelningarna hos de små pubarna. Förra våren var det Johnossi, nu är det Takida om mindre en vecka. Måttligt taggad!

Lyssna → The Burning Heart



Say those words like there´s nothing else


Saturday and I´m feeling good

Gjorde världens godaste lax innan. Mumma! Nyttigt som attans, synd bara att jag "jämnade ut" den nyttiga maten med sisådär en halv plåt hallongrottor efteråt!

Imorgon hoppas jag kunna sätta igång med träningen igen iaf. Förkylningen verkar lägga sig så snällt, så nu är det dags att sätta igång. Fem ggr i veckan är det som gäller, no mercy! Att kombinera det med tentaplugg, styrelse-göra och föreläsningar känns nästintill omöjligt, men det SKA gå. Uppstigning 05.00.

Men ikväll blir det roligare saker. Om två timmar är tjejerna klara med sittningen så då ska jag möta upp för lite mellanfest, utgång och efterfest. Wawawiwa:D


Pounding wishes

Att byta ut 15 cm snö till 25°C är högst upp på önskelistan just nu! Afterbeach, Tylösand och underbara sommarnätter på stan känns så långt borta just nu.


Lina. Kristin, jag, Julia och Elise i somras.


Love Death Birth

Min kärlek till musik, konserter och festivaler blir bara större och större! Takida i fabruari, Avicii i mars, Summerburst i juni och kanske kaaanske ngt underbart mkt bättre i juli? Massor med småspelningar hemma i Halmstad i sommar ute i Tylösand är en självklarhet! Music Event Management hade kanske varit ett program för mig? Kanske när jag är klar med mina tre år här + utlandstudier och praktik + min polisutbildning? Kanske då.

Livet har för få dagar.


Go Go Go

Nytt kontrakt, ny skrivare, nya överstrykningspennor...ny snö!

Önskar att effektivitet hade genomsyrat dagen, men icke. Efter att jag lämnat av syster på stationen och fixat med alla dagens "måsten" så var det dags för dagens plugg. Men nu sitter jag här, med ångest som sipprar ut genom öronen och ett lunchmöte med eventuell samarbetspartner tillsammans med tjejerna som börjar närma sig.

Dusch, smink och påklistrat leende. Check.


Counting Sleep

Det blir ingen morgonträning idag för min del. Kroppen skriker efter C-vitamin, sömn och sjutton lager filtar. Älskar vinterförkylningen som man aldrig lyckas undgå.

Men istället för att bädda ner mig  sängen igen så ska jag bort till fastighetsbolaget och skriva på kontrakt med syster, skrivaren ska lämnas in på NetOnNet för sjukstuga och överstrykningspennor ska inhandlas. Officiellt tentaplugg, ja det har börjat.


Catch Me Up To Speed

Trent Dabbs ←


Never say Never

Efter vad som kändes som världens längst föreläsning så dumpade jag lasset på ESS-kontoret för att fördriva tiden med ännu mera plugg. Efter fyra timmar var det dags för presentationsmöte av deltävlingen i SM-ekonomi. Projektgruppen är i princip klar och jag är sjukt glad att jag får vara med i truppen. Ida, Emma, Markus och jag ska driva igenom projektet och vi är grymt taggade att sätta igång!

För övrigt så kan jag meddela att glada skutt togs idag när jag blev beviljad att ta över kontraktet på min lägenhet. Yeeeees! Bostadsbidrag nästa.



She´s a ZUMBA freak

Aningen nervösa trampade jag och Julle bort till vårt första Zumba-pass igår. Som född med en nästintill stelopererad kropp så kan jag inte direkt påstå att dans och koordination är min starka sida. Men f*n vad kul det var!! Lätt roligaste passet i veckan!


kikki.K

Fullkomligt älskar kikki.Ks Valentine´s Day tema♥ Saknar att springa runt i den fina butiken i Sydney med Nick i hälarna som skriker: Customer service, it´s ALL about the customer service! Härligare människa får man leta efter!











RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se